Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


rehmánie (vařená), shudihuang, Rehmanniae radix praep. - 40 g

doplněk stravy

Balení obsahuje 40 g Rehmánie (vařené), shudihuang, Rehmanniae radix praep.. Datum Minimální trvanlivost do: vyznačeno na obalu. Více...

Cena s DPH139,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 124,11 Kč

Dostupnost: skladem > 5 ks

Značka
Bylinky TČM
Kód
RT 061a 40
Originální název
shudihuang

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

 Související produkty

rehmánie neupravená (sušená), shengdihuang, Rehmanniae radix exsiccata - 40 g
doplněk stravy

109,00 Kč Koupit
  • Originální název: shengdihuang
  • Kód: RT 061 40

Podrobný popis rehmánie (vařená), shudihuang, Rehmanniae radix praep. - 40 g

U popisů bylinných doplňků stravy bohužel nenaleznete podrobnosti týkající se případných možností jejich podpůrného využití v rámci celostních přístupů k podpoře organismu. Prodejcům sdělování těchto informací vícenásobně zakazuje nejen unijní, ale i česká legislativa, aniž by však pro poučení a blaho občanů zabezpečila náhradní informační kanál. Nezbývá nám, než Vás odkázat na jiné zdroje, jako jsou např. specializovaní výživoví poradci, knihy, časopisy, databáze vědeckých článků a důvěryhodné stránky na internetu.

V Číně se užívá ve stravě mnoho prostředků a přípravků, jejichž použití a způsob přípravy nejsou u nás zatím zcela běžné. Jedním z nich je i tento, nelze ho konzumovat jako základní potravinu, ale pouze jako potravinu doplňkovou.

Způsob přípravy:

Připravte si cca 1/4 litru vody na vývar a přidejte odměřené množství. Vařte asi 5 – 10 minut na mírném ohni. Vývar i s kousky je možno přidávat do jídel čínského charakteru.

Doporučujeme dodržet tradiční způsob přípravy: nepoužívat kovové předměty během celé doby přípravy, tj. využít skleněné či kameninové nádoby, dřevěné pomůcky ap.

Dávkování:

maximální denní dávka je 5 g

Složení: viz Etiketa

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Etiketa

Etiketa1

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval