Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Anastacia White: ZDRAVÍ ŽEN podle TČM 3.10. a 21.11. 2024 od 19:00 (webinář)

ONLINE mini-webinář TČM

První a druhý díl z mini-webinářového (cca 1,5 h každý díl) cyklu zaměřeného na ZDRAVÍ ŽEN podle TČM.
2 ONLINE mini-webináře TČM 3.10. a 21.11. jsou prodávány společně a najednou.
Jde o živé webináře v angličtině, které jsou tlumočeny do češtiny.
Každý z mini-webinářů „ZDRAVÍ ŽEN“ představí část teorie čínské medicíny používané v gynekologii a spolu s ní vždy probere syndromologicky a diferenciálně diagnosticky i jednu z nejčastějších disharmonií v ženském menstruačním cyklu, a to s využitím bylinných receptur „Ženský poklad“ Giovanniho Maciociho jako modelového doplnění výživy u stavů jako:

  • 1. díl: 3. 10. 2024 od 19:00:
    teoretická část: původ tiangui a čtyři fáze menstruačního cyklu
    aplikovaná část: premenstruační syndrom (PMS)
    Porozumíme čínské lékařské teorii ohledně menstruační krve a fází cyklu.
    Probereme diferenciální rozlišení typů premenstruačního syndromu a protokoly bylinných receptur.
  • 2. díl: 21. 11. 2024 od 19:00:
    teoretická část: osa srdce-děloha-ledviny
    aplikovaná část: příliš silná a příliš dlouhá menstruace (menoragie)
    Prozkoumáme, jak nerovnováhy čchi a krve srdce mohou ovlivnit tok mezi srdcem, dělohou a ledvinami.
    Probereme diferenciální rozlišení typů příliš silné či příliš dlouhé menstruace a protokoly bylinných receptur.

Cíl cyklu: Anastacie White ve svých čtvrtečních mini-webinářích chce inspirovat, nikoliv vyučovat.
Vždyť „celostní“ znamená zohledňovat více faktorů, než jen člověka a jeho chorobu.
Pro někoho mohou mini-webináře představovat i ozdravný „únik ze syndromologie“, ke které se pak osvěženi a s trochu posunutou optikou vrátíme, jak ostatně doba a zhishen (potřeby poznávacího ducha) diktují. Více...

Novinka

Cena s DPH1 000,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 826,45 Kč

Dostupnost: skladem > 5 ks

Kód
Webinaranastacia1920
Originální název
AW zdraví žen 1+2

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Anastacia White Porovnání směsí: xiaoyaosan & jiawei/dan-zhi xiao 27.05.2021 - webinář TČM

 Související produkty

Anastacia White: ZDRAVÍ ŽEN podle TČM 30.1. a 27.2. 2025 od 19:00 (webinář)
ONLINE mini-webinář TČM

  • Novinka
1 000,00 Kč Koupit
  • Originální název: AW zdraví žen 3+4
  • Kód: Webinaranastacia2122

Anastacia White: ZDRAVÍ ŽEN podle TČM 27.3. 2025 od 19:00 (webinář)
ONLINE mini-webinář TČM

  • Novinka
500,00 Kč Koupit
  • Originální název: AW zdraví žen 5
  • Kód: Webinaranastacia23

Diagnostika v čínské medicíně, Giovanni Maciocia CAc., druhé vydání
kniha

  • Akce
2 499,00 Kč 2 124,00 Kč Koupit
  • Kód: KN9788075543646

Praxe čínské medicíny, Giovanni Maciocia
kniha

  • Akce
2 499,00 Kč 2 124,00 Kč Koupit
  • Kód: KN9788075542465

Podrobný popis Anastacia White: ZDRAVÍ ŽEN podle TČM 3.10. a 21.11. 2024 od 19:00 (webinář)

První a druhý mini-webinář cyklu:

  • ZDRAVÍ ŽEN podle TČM

Nový cyklus čtvrtečních mini-webinářů „ZDRAVÍ ŽEN podle TČM“ spadá do kategorie celostního nahlížení na základy udržování dynamického zdraví žen s využitím odborného přehledu a životního nadhledu Anastacie White na tuto problematiku.

Anastacia White je praktička, učitelka a konzultantka čínské bylinné medicíny již od roku 1984. Měla to štěstí, že se mohla učit od těch nejrespektovanějších kapacit na čínskou medicínu na Západě, např.: Subhuti Dharmanandy, Teda Kaptchuka a Giovanni Maciociho.

Anastacia pracuje s přípravky Giovanni Maciociho od samého počátku jejich existence. Několik let pomáhala Giovannimu mj. s jejich uváděním na trh, školením praktiků, zodpovídáním dotazů z praxe atp. Více informací o Anastacii můžete získat na eemedicinewisdom.com.

Giovanni Maciocia, respektovaný autor mnoha knih o čínské medicíně, shrnul své poznatky a zkušenosti z více než třicetileté klinické praxe do návrhu bylinných přípravků pro ovlivnění nejčastějších zdravotních obtíží. Sestavené přípravky reprezentují vrchol jeho mnohaletých výzkumů a klinické praxe, což v případě řady přípravků „Ženský poklad“ platí dvojnásob, neboť Giovanni si velmi dobře uvědomil „slabší“ pozornost, kterou historicky z filozoficko-kulturních důvodů čínská medicína věnovala ženám, jejich fyziologii i patologiím. A proto hned po knihách o základech čínské medicíny napsal jako čtvrtou v pořadí objemnou knihu Porodnictví a gynekologie v čínské medicíně. Také není náhoda, že se práce na této knize i její vydání překrývalo s uvedením přípravků Ženského pokladu na trh.

Řada přípravků „Ženský poklad“ obsahuje ucelenou řadu bylinných přípravků, do jejichž složení bylo promítnuto rozkrytí historických bariér a inovativní uchopení problematiky, a tak představuje vhodnější alternativu k tradičně doporučovaným recepturám a v několika případech dokonce zaplňuje mezery v jejich nabídce, např. i s ohledem na cílení na odlišnosti a potřeby specifické výživy žen různých fázích menstruačního cyklu.

Anastacia White umí čínskou medicínu inspirativně přednášet ze dvou pohledů, které jsou při praktikování čínské medicíny v nás oba propojené a aktivní, ale pěstovat, rozvíjet a učit se o nich nejde moc dohromady:

  • škatulkování obtíží a konstituce za pomoci syndromologické diferenciální diagnostiky, což je zpravidla doménou velkých několikadenních seminářů s Anastacií, kterými si účastníci třídí a prohlubují znalosti získané v rámci obvyklého studia TČM, jde tedy o vzdělávání ve smyslu „hromadění“ znalostí, tj. pěstování tzv. poznávacího ducha (zhishen)
  • celostního nahlížení na okolnosti propojení člověka s nebesy a zemí, ať už přes duše, kosmologii, kosmogonii, divinační postup apod., což je zpravidla doménou čtvrtečních mini-webinářů s Anastacií, kterými si účastníci přístupnou praktickou formou mohou rozšířit své obzory, jde tedy o vzdělávání ve smyslu inspirace a snad i práce s kultivací intuice, tj. pěstování tzv. původního ducha (yuanshen)
  • cyklus gynekologických miniwebinářů je unikátní tím, že se bude snažit propojovat oba přístupy.

Technické informace:

Forma: živý webinář (Zoom) v angličtině s českým překladem

Kursovné: 1000 Kč vč. DPH (dohromady za oba díly)

Délka webináře: cca 1,5 h (každý díl)

Další předpoklady: zvládnuté základy TČM

Technické detaily: jednotlivé mini-webináře jsou často spojeny nějakým tématem, ale jsou na sobě vzájemně nezávislé; přístupové kódy obdržíte po zaplacení kursovného nejpozději v den konání mini-webináře

Pořadatel:TCM Consulting and Publishing z.s.

Doplňkové informace: webinář je možno zakoupit zvlášť, nebo společně s dalším zbožím z našeho eshopu. Pokud webinář objednáte s dalším zbožím, celý proces nákupu bude stejný, jak jste zvyklí.

Pokud budete objednávat pouze webinář bez dalšího zboží, tak zvolte vždy dopravu "ČR – Osobní odběr – Praha 7, Dělnická 54" a jako platbu zvolte "kartou online" nebo "převodem". Daňový doklad Vám pošleme po úhradě webináře na email z registrace. Při platbě na dobírku tento doklad obdržíte obálkou na dobírku (DPD, nebo Česká pošta); resp. při hotovostní platbě ve výdejně ho obdržíte proti platbě. Poplatek musí být vždy uhrazen před vlastním konáním webináře.

Upozornění: Místo je rezervováno vždy pro osobu uvedenou v uhrazeném daňovém dokladu. Platba za webinář není převoditelná na jiné osoby. Zakoupením webináře souhlasíte se stornovacími podmínkami (viz níže).

Stornovací podmínky: do 3 dnů před webinářem bez storno poplatku, storno 2 dny a méně před webinářem 100 % z celkové částky. Storno provádějte emailem zaslaným na adresu prodej@pragon.cz, do emailu uveďte číslo daňového dokladu (= variabilní symbol), kterým byl webinář nakoupen. Peníze budou vráceny buď na účet, ze kterého byla původní úhrada provedena, nebo složenkou na adresu dle daňového dokladu.

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval