Jedlá soda Unikátní přírodní léčba, Dr. Mark Sircus
kniha
„Jedlá soda (Hydrogenuhličitan sodný NaHCO3)je unikátním zásaditým prostředkem, který normalizuje acidobazickou rovnováhu v organizmu, a tím napomáhá uzdravení. Je důležité zmínit, že je soda jako zásaditý prvek také nedílnou součástí krevní plazmy.
Při acidóze se pozoruje přebytek sodíku a nedostatek draslíku. To vede k potlačení biochemických a energetických procesů v buňkách, snížení vstřebávání kyslíku, a tím i k jejich snížené životní aktivitě a rozvoji onemocnění. Více...
Novinka
Cena s DPH | 328,00 Kč | |
---|---|---|
Cena bez DPH | 328,00 Kč |
Dostupnost: skladem
- Značka
- Knihy
- Kód
- KN9788075650955
Produkt je zařazen v těchto kategoriích
Podrobný popis Jedlá soda Unikátní přírodní léčba, Dr. Mark Sircus
„Jedlá soda (Hydrogenuhličitan sodný NaHCO3)je unikátním zásaditým prostředkem, který normalizuje acidobazickou rovnováhu v organizmu, a tím napomáhá uzdravení. Je důležité zmínit, že je soda jako zásaditý prvek také nedílnou součástí krevní plazmy.
Při acidóze se pozoruje přebytek sodíku a nedostatek draslíku. To vede k potlačení biochemických a energetických procesů v buňkách, snížení vstřebávání kyslíku, a tím i k jejich snížené životní aktivitě a rozvoji onemocnění.
Díky aniontům kyseliny uhličité (H2CO3) se zvyšují zásadité rezervy organizmu. Vyvádějí přes ledviny přebytky aniontů chlóru a sodíku, což vede ke zmenšování otoků a normalizaci krevního tlaku, a vytváří podmínky pro pronikání draslíku do buňky. To vše v ní obnovuje biochemické a energetické procesy, vede k lepší vstřebatelnosti kyslíku, a tím i k ozdravení celého organizmu.
Sodu můžete užívat s mlékem. Horké mléko napomáhá lepšímu vstřebávání sody ve střevech, která pak reaguje s aminokyselinami obsaženými v mléce, a tak vytváří léčebné sodíkové soli aminokyselin, jež se snadněji než sama soda vstřebávají do krve.
Soda normalizuje pH organizmu, napomáhá oxidaci nestrávených zbytků potravy i díky aktivaci kyslíku. Obnovuje všechny biochemické procesy bez ohledu na neduhy, které vás trápí. Týká se to hlavně vylučovacího systému: ledviny se fakticky proplachují, soda obnovuje funkci fermentačního a hormonálního systému, trávících šťáv, které v kyselém prostředí správně fungovat nemohou.
Biofyzikům je známo, že se v kyselém prostředí aktivuje veškerá patogenní mikroflóra, včetně rakovinových buněk, ale v zásaditém prostředí hyne, za současného rozkvětu normální mikroflóry. Alkalizace nebo jinými slovy rozpouštění škodlivých usazenin napomáhá odstranění všech problémů s kloby při osteochondróze, polyartrytýdě, dně, revmatizmu, žlučových, ledvinových a střevních kamenech, nemluvě o takových strašných onemocněních, jako je zánět ledvin nebo zánět pánvičky ledvinné.
Pomocí sody můžeme očistit cévy od všech tukových nánosů, destiček aterosklerózy, trombů.“
Nakladatel: Nakladatelství JOTA s.r.o.
Kód: 361941230
ISBN: 978-80-7565-095-5
Rok vydání: 2017
Jazyk: Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 236
Zeptejte se nás
Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.