Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Jedlá soda Unikátní přírodní léčba, Dr. Mark Sircus

kniha

„Jedlá soda (Hydrogenuhličitan sodný NaHCO3)je unikátním zásaditým prostředkem, který normalizuje acidobazickou rovnováhu v organizmu, a tím napomáhá uzdravení. Je důležité zmínit, že je soda jako zásaditý prvek také nedílnou součástí krevní plazmy.
Při acidóze se pozoruje přebytek sodíku a nedostatek draslíku. To vede k potlačení biochemických a energetických procesů v buňkách, snížení vstřebávání kyslíku, a tím i k jejich snížené životní aktivitě a rozvoji onemocnění. Více...

Novinka

Cena s DPH328,00 Kč
Koupit
Cena bez DPH 328,00 Kč

Dostupnost: skladem

Značka
Knihy
Kód
KN9788075650955

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Jedlá soda Unikátní přírodní léčba, Dr. Mark Sircus

Podrobný popis Jedlá soda Unikátní přírodní léčba, Dr. Mark Sircus

„Jedlá soda (Hydrogenuhličitan sodný NaHCO3)je unikátním zásaditým prostředkem, který normalizuje acidobazickou rovnováhu v organizmu, a tím napomáhá uzdravení. Je důležité zmínit, že je soda jako zásaditý prvek také nedílnou součástí krevní plazmy.

Při acidóze se pozoruje přebytek sodíku a nedostatek draslíku. To vede k potlačení biochemických a energetických procesů v buňkách, snížení vstřebávání kyslíku, a tím i k jejich snížené životní aktivitě a rozvoji onemocnění.

Díky aniontům kyseliny uhličité (H2CO3) se zvyšují zásadité rezervy organizmu. Vyvádějí přes ledviny přebytky aniontů chlóru a sodíku, což vede ke zmenšování otoků a normalizaci krevního tlaku, a vytváří podmínky pro pronikání draslíku do buňky. To vše v ní obnovuje biochemické a energetické procesy, vede k lepší vstřebatelnosti kyslíku, a tím i k ozdravení celého organizmu.

Sodu můžete užívat s mlékem. Horké mléko napomáhá lepšímu vstřebávání sody ve střevech, která pak reaguje s aminokyselinami obsaženými v mléce, a tak vytváří léčebné sodíkové soli aminokyselin, jež se snadněji než sama soda vstřebávají do krve.

Soda normalizuje pH organizmu, napomáhá oxidaci nestrávených zbytků potravy i díky aktivaci kyslíku. Obnovuje všechny biochemické procesy bez ohledu na neduhy, které vás trápí. Týká se to hlavně vylučovacího systému: ledviny se fakticky proplachují, soda obnovuje funkci fermentačního a hormonálního systému, trávících šťáv, které v kyselém prostředí správně fungovat nemohou.

Biofyzikům je známo, že se v kyselém prostředí aktivuje veškerá patogenní mikroflóra, včetně rakovinových buněk, ale v zásaditém prostředí hyne, za současného rozkvětu normální mikroflóry. Alkalizace nebo jinými slovy rozpouštění škodlivých usazenin napomáhá odstranění všech problémů s kloby při osteochondróze, polyartrytýdě, dně, revmatizmu, žlučových, ledvinových a střevních kamenech, nemluvě o takových strašných onemocněních, jako je zánět ledvin nebo zánět pánvičky ledvinné.

Pomocí sody můžeme očistit cévy od všech tukových nánosů, destiček aterosklerózy, trombů.“

Nakladatel: Nakladatelství JOTA s.r.o.

Kód: 361941230

ISBN: 978-80-7565-095-5

Rok vydání: 2017

Jazyk: Čeština

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Počet stran: 236

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval