Bylinná síla čínské tradice!®
Vše pro celostní přístup


Guasha masážní hřeben

masážní pomůcka

Hřeben se používá pro guasha masáž ve vlasech. Guashou kštice rozptylujeme stagnace v akupunkturních drahách umístěných na hlavě. Postupně masírujeme dráhy renmai, dumai, dráhu močového měchýře, dráhu žlučníku a trojitého zářiče. Více...

Cena s DPH289,00 Kč
Nedostupné
Značka
Guasha
Kód
GShreben

Produkt je zařazen v těchto kategoriích

Podrobný popis Guasha masážní hřeben

Guasha (gua sha, kváša) masáž kštice využívá znalosti systému tradiční čínské medicíny, lokalizace akupunkturních bodů, průběhu drah a umístění reflexních zón.

Hřeben se používá pro guasha masáž ve vlasech. Kvášou kštice rozptylujeme stagnace v akupunkturních drahách umístěných na hlavě. Postupně masírujeme dráhy renmai, dumai, dráhu močového měchýře, dráhu žlučníku a trojitého zářiče.

Masáž guasha na hlavě přivádí čchi a krev do drah lokalizovaných na hlavě, zprůchodňuje dráhy těchto orgánů, zbavuje nás stresu, projasňuje obličej, bystří smysly a mysl. Guasha kštice je velmi užitečná při zvládání migrén, nespavosti, nervozity a stresu. Vhodná je pro lidi vykonávající náročná povolání, nebo pro ty, kteří pracují hlavně hlavou. A to bez rozdílu pohlaví.

Hřeben pro guashakštice používá ve své praxi a při svých seminářích profesorka Zhang Xiuqin, která v roce 2014 představila systém ozdravných, diagnostických a kosmetických masáží guasha v 1. škole tradiční čínské medicíny – TČM®. Od té doby každoročně ve škole pořádají kurzy masáží guasha lektorky osobně proškolené paní profesorkou.

Více o masážích guasha | Seminář guasha | Kdo je prof. Zhang Xiuqin

Rozměr: 9,5 × 5,5 cm

Zeptejte se nás

Máte-li dotaz, připomínku nebo nám chcete sdělit něco důležitého, kontaktujte nás pomocí formuláře.

Dotaz:

Informace o produktu bude přidána automaticky

Anketa

Připravujeme

Zatím nikdo nehlasoval